Storyboundista BrandBuddy Groupin kumppani

Pohjoismaissa ja Baltiassa toimiva brändinrakentamisen ja myymälämarkkinoinnin asiantuntija BrandBuddy Group on valinnut sisältömarkkinoinnin kumppanikseen Storybound Oy:n. Yhteistyö käsittää alkuvaiheessa ensisijaisesti BrandBuddy Groupin omaa strategista ja taktista tekemistä, mutta tavoitteena on hyödyntää synergiaa läpi palveluiden.

– Storyboundin sisältötekeminen täydentää omia palvelujamme, joten tulevaisuudessa voimme tarjota entistäkin kattavammat paketit myös omille asiakkaillemme, BrandBuddy Groupin toimitusjohtaja Mia Hudd kertoo.

Niin ikään yhteistyö vahvistaa Storyboundin resursseja tapahtuma- ja myymälämarkkinoinnin puolella, sillä kohtaamiset ja immersiiviset kokemukset ovat luonteva osa sisältömarkkinoinnin ulottuvuuksia.

– BrandBuddyn kansainvälisen tason osaaminen ja avoin sekä aidosti positiivinen asenne ovat juuri sitä lisäarvoa, minkä haluamme mahdollistaa myös omille asiakkaillemme. Yhteistyön kautta pääsemme oppimaan parhailta, iloitsee Storybound Oy:n toimitusjohtaja Elli Mäkilä.