Palvelut

Kaikki markkinoinnin palvelut tarpeisiinne räätälöidysti, joko osatuotantona tai avaimet käteen.

Strategiat ja vuosikellot

Yrityksenne liiketoimintatavoitteita palvelevat sisältömarkkinoinnin strategiat, markkinointipersoonat ja markkinoinnin kokonaisvaltaiset vuosikellot.

Sisältömarkkinointi

Suunnittelemme ja toteutamme mitattavaa ja tuloksellista sisältöä yrityksenne omiin kanaviin, kuten kotisivuille, someen, uutis- ja myyntikirjeisiin sekä digitaalisiin ja painettuihin julkaisuihin.

Sosiaalinen media

Suunnittelemme ja tuotamme toimenpiteitä sekä ylläpidämme kaikkia sosiaalisen median kanavia – voitte jopa ulkoistaa niiden hallinnan meille kokonaan.

Natiivimainonta

Yrityksenne kaupalliset sisällöt, kuten advertoriaalit, kaupalliset pelit ja testit sekä vaikuttajayhteistyöt, maksettuun mediaan, kuten aikakauslehtien verkkosivuille, printtilehtiin, blogeihin tai tv:n ja radion ohjelmayhteistöihin.

Sisäisten prosessien kehittäminen

Hiomme myynnin ja markkinoinnin prosessinne sekä kommunikaationne kuntoon Mikromuutokset-menetelmällä, joka hyödyntää mm. yhteiskehittämisen metodeja.

Koulutus ja konsultointi

Konsultoimme yritysten ja yhteisöjen hallituksia sekä johtoryhmiä, ja koulutamme markkinoinnin operatiivisia toteuttajia.

Mediatoimistopalvelut

Suunnittelemme yrityksenne tarpeita ja resursseja tukevat mediasuunnitelmat ja hoidamme mediavaraukset ja -trafiikin puolestanne.

Graafiset palvelut

Visuaalinen kerronta on oleellinen osa markkinoinnin ja viestinnän kokonaisuutta. Graafinen AD-kumppanimme on Aisti Design, jonka visuaalisten asiantuntijoiden kanssa olemme lähes 20 vuoden yhteistyön aikana toteuttaneet kaikkea printtilehtien konseptoinnista yritysten logoihin, tuotepakkauksiin ja monipuolisiin verkkosivuihin.

Brändäys

Konseptoimme ja brändäämme niin yrityksiä kuin tuotteita, aina brändin tehtävän ja merkityksen kirkastamisesta täydellisiin brändin käsikirjoihin, tone of voice – ja graafisin ohjeistuksin.

Markkinoinnin automaatioratkaisut

Suunnittelemme automaation kytkennät ja tarjoamme siihen liittyvät tuotannon palvelut yhteistyössä kotimaisten kumppaniemme Liana Technologiesin ja Vinen kanssa. Tarvittaessa ylläpidämme automaatioita osana kokonaismarkkinointianne avaimet käteen.

Verkko- ja kampanjasivut

Suunnittelemme ja toteutamme juuri teidän yrityksellenne räätälöidyt ja laajemmat WordPress-sivustot, sekä rakennamme myös kustannustehokkaat mutta näyttävät Squarespace-sivustot.

Audio ja video

Olemme Bauer Median Audio Branding -kumppani, ja tuotamme yrityksenne tarpeisiin niin brändikappaleet, liikkeiden ja muiden tilojen äänimaailman sekä perinteiset radiomainokset. Meillä on paljon kokemusta myös tv- ja mainoskäsikirjoittamisesta sekä hyvä tekninen kumppaniverkosto, josta valitsemme aina tuotannolle sopivimman toteuttajan.

SEO ja SEM

Suunnittelemme ja toteutamme hakukoneoptimointia ja -mainontaa.

Testit ja kyselytutkimukset

Tuotamme niin analyyttiset kyselytutkimukset, kuin viihteelliset testit ja visat.

Miten voimme auttaa juuri sinua?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!