Storybound tuottaa Lappeenrannan Tanssiopiston juhlavuoden kampanjat

Lukuisia maamme eturivin tanssijoita kouluttanut Lappeenrannan Tanssiopisto (ent. Balettikoulu Sonja Tammela) juhlii 50. toimintavuottaan. Toukokuussa Lappeenrannassa järjestettävän suuren gaalan lisäksi juhla näkyy ympäri vuoden muun muassa monipuolisena markkinointiviestintänä, jossa Tanssiopiston historia, nykyaika ja tulevaisuus esitellään tanssin ja ennen kaikkea tanssijoiden kautta. Storybound Oy:n suunnittelemat kampanjat näkyvät niin Tanssiopiston omassa kuin ostetussa mediassa.

– Tapasin Storyboundin Elli Mäkilän alkusyksystä 2018 Suomen tanssioppilaitosten liiton koulutustilaisuudessa. Storyboundin esittelemät markkinoinnin teesit olivat erittäin kiinnostavia, lisäksi Mäkilän tanssialan tuntemus ja energinen ote tekivät vaikutuksen, Lappeenrannan Tanssiopiston rehtori Kaija Kontunen-Forsblom kertoo Storyboundin valintaan vaikuttaneista tekijöistä.

Lappeenrannan Tanssiopiston rooli paikalliselle yhteisölle ja koko tanssin kentälle on ollut puolen vuosisadan aikana merkittävä.

– Onkin tärkeää, että nostamme esille myös ne tarinat, jotka ovat vaikuttaneet tanssikulttuurin kehittymiseen koko Suomen näkökulmasta. Lappeenrannan Tanssiopiston ja paikallisen yhteisön dialogissa on paljon esimerkillistä, josta kannattaisi muidenkin ammentaa, kiittelee Storybound Oy:n toimitusjohtaja Elli Mäkilä.