Nimitys: Mikko Niimes autosisältöjen tuottajaksi

Arvostettu median moniottelija Mikko Niimes, 42, liittyy tuottajana Storybound Oy:n autojen, liikenteen ja tekniikan tuotantojenvahvuuteen.

Mikko on journalismin, esimiestehtävien ja laaja-alaisen kehittämisen kokenut media-ammattilainen, jonka monipuolisesta ansioluettelosta löytyy niin uutisten, urheilun, viihteen kuin lifestyle-sisältöjenkin johtaminen, tuottaminen ja kehittäminen. Mikko on toiminut muun muassa Aamulehden uutispäällikkönä sekä vastaavana tuottajana MTV Autot ja Digi -osastoilla, vastaten myös niiden konseptoinnista. Niin ikään autoista ja tekniikasta innostunut media-ammattilainen julkaisee sähköautoiluaiheista Instagram-blogia.

Sisältöosaamisensa lisäksi Mikolla on kokemusta vaativista viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä, muun muassa lääkealalta.

– Uskon olevani hyödyksi sekä sisäisissä prosesseissa että asiakasrajapinnassa erittäin laajan kokemukseni kautta. Työelämässä sytyn muiden auttamisesta ja kehittämisestä – sekä tietenkin laadukkaan sisällön tuottamisesta. On todella kiva liittyä storyboundilaisten virkeään tiimiin ja päästä operoimaan yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, Mikko kertoo. Mikko on merkittävä uusi osaaja meidän tiimiimme, sillä Storybound kasvaa kaiken aikaa ja haluamme palvella sekä nykyisiä että tulevia asiakkaitamme erinomaisesti.

Autopuoleen vahvistusta

“Halusimme vahvistaa erityisesti autopuolen osaamistamme, joka meille toimialana on merkittävä, joten olemme erittäin iloisia, että saimme värvättyä tehtävään näin kokeneen asiantuntijan”

Elli Mäkilä, Storyboundin toimitusjohtaja