Kauppakeskus Länsituuli valitsi Storyboundin

Keväällä 2021 Espoon Tapiolaan avattu kauppakeskus Länsituuli on valinnut markkinoinnin kumppanikseen Storybound Oy:n. Syyskuussa startannut kokonaisvaltainen yhteistyö kattaa niin kauppakeskuksen opasteiden suunnittelun, monikanavaisen brändimainonnan, taktiset toimenpiteet kuin sosiaalisen median kokonaisuuden ja tapahtumat.

– Yhteistyö Storyboundin kanssa on startannut hienosti! Prosessit ovat kunnossa ja kokouksissa asetetaan toimenpiteille selvät aikataulut sekä tavoitteet. Storybound on juuri sopivan aktiivinen ja aikaansaava kumppani tällaiselle pienelle ja ketterälle kauppakeskukselle, sanoo Länsituulen kaupallista kehittämistä johtava Terhi Sell Prometheus Partnersilta.

Merimieseläkekassan omistama, erinomaisten liikenneyhteyksien päässä oleva kauppakeskus panostaa asioinnin vaivattomuuteen, liikkeiden ja ravintoloiden monipuolisuuteen sekä perheystävällisyyteen. Joulun avajaisjuhlassa 20.11. kauppakeskuksen joulumaassa esiintyy ensimmäistä kertaa myös Länsituulen oma maskotti, Länsitonttu, joka saapuu paikalle jakamaan pieniä lahjoja ja herkkuja yhdessä Joulumuorin kanssa. Voit seurata tapahtumaa myös Länsituulen somessa, josta löydät aina ajankohtaiset tarjoukset, menovinkit ja kauppakeskuksen kuulumiset.

Tutustu kauppakeskus Länsituuleen kotisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa!