Jatkopala Oy ja Storybound Oy yhdistyvät – fuusio luo merkittävän pelaajan markkinointikentälle

TIEDOTE 1.8.2022

Tasaisesti kasvaneet markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijaorganisaatiot Jatkopala Oy ja Storybound Oy ovat hyväksyneet sulautumissuunnitelman. Fuusion arvioitu täytäntöönpanohetki on alkuvuosi 2023. Yhdistyvän yhtiön nimi ja ilme julkaistaan heti vuodenvaihteen jälkeen.  

Fuusiossa Jatkopala Oy sulautuu Storybound Oy:öön. Sulautumisella haetaan suurempaa vipuvartta kilpaillulle kentälle ja osaamispääomien toisiaan täydentävää synergiaa. Samalla kaksi start-upia muodostaa uuden, selvästi suuremman toimiston, joka pystyy haastamaan myös isoimmissa kilpailutuksissa.

”Fuusio parantaa entisestään olemassa olevien asiakkaidemme palvelua, samalla tehden uudesta yhtiöstä poikkeuksellisen vahvan, kaikilla markkinoinnin ja viestinnän osa-alueilla”, kiittelee Storybound Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja, Elli Mäkilä, joka fuusion myötä jatkaa uuden yhtiön hallituksessa ja osakkaana.

”Olin jo jonkun aikaa kaavaillut jääväni pois Storyboundin operatiivisesta toiminnasta. Sulautuminen Jatkopalan kanssa ja sieltä mukana tuleva uusi toimitusjohtaja mahdollistavat tämän, samalla nostaen koko yhtiön toiminnan uudelle tasolle. Olen erittäin iloinen, että yhtiön vetovastuuseen saadaan lisää rikasta näkemystä ja erittäin kovaa ammattitaitoa.”

Vastaanottavan yhtiön tulevaksi toimitusjohtajaksi ja hallituksen jäseneksi nimitetään Jatkopala Oy:n perustaja Albert Virtanen.

”Yhdistyminen todella tukevoittaa meidän kykyämme vastata nykyaikaista markkinointia tekevien yritysten haasteisiin. Lisäksi yhtiö pystyy tarjoamaan markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijapalveluiden lisäksi myös alan vuokrahenkilöstöä”, Virtanen vahvistaa. 

”Molempien yhtiöiden kilpailuetu on ollut seniori-tason kokemus ja halu tehdä edelleen kädet savessa töitä. Kun tämän monikanavaisen osaamisen yhdistää kykyymme palvella kolmella kielellä, uskon meidän erottuvan selvästi markkinasta.”

Jatkopala Oy:n olemassa olevat sopimukset siirtyvät fuusion myötä vastaanottavan yhtiön nimiin. Sulautuminen ei tuo muita muutoksia yhtiöiden olemassa oleviin sopimuksiin asiakkaiden tai kumppaneiden kanssa. Molempien yhtiöiden työntekijät jatkavat vastaanottavassa yhtiössä vanhoina työntekijöinä. Myös asiakkaita palvelevat jatkossakin tutut asiakasvastaavat, mutta fuusion myötä jokaisen asiakkaan nimettyä tiimiä pystytään vahvistamaan entisestään.

Lisätiedot: 

Elli Mäkilä 

Toimitusjohtaja, Storybound Oy 

045 326 3121 / elli.makila@storybound.fi 

Albert Virtanen 

Toimitusjohtaja, Jatkopala Oy 

050 505 0013 / albert@jatkopala.fi